top of page

Kvinnocirkel ~ Hjärtats väg


~ HJÄRTATS VÄG ~


2/3 och 16/3 är öppna för alla som vill prova på! (om cirkeln inte är fullbokad) Begränsat antal platser: 10 st. 300:-/gång


DATUM: Onsdagar: 2/3 (Nymåne), 16/3,


Onsdagen den 30/3 sluts kvinnocirkeln, resterande träffar: 13/4, 27/4, 11/5, Avslutande bröllopsceremoni: måndagen den 30/5 (Nymåne)


På den kraftfulla NYMÅNEN i fiskarna den 2 mars möts vi som känner oss kallade i en cirkel av kärleksfull gemenskap. Denna nymåne ceremoni är början på en resa längs hjärtats väg, tillsammans i systerskap sår vi frön denna magiska nymåne kväll.

Vi är mitt i en djupt transformerande tid på jorden, ett uppvaknande sker och det är fantastiskt spännande men också omvälvande. Vi är många som känner att vi längtar efter att mötas i den feminina energin, The Sacred Feminine som nu reser sig upp i all sin kraft och visdom. Vi är redo att förkroppsliga denna visa, kärleksfulla, feminina energi. Världen behöver den mer än någonsin och är också redo.


2022 ~ Året för " The Divine Feminine" Numerologiskt ett 6 år som står för bl.a. kärlek, balans, hjärtaktivering.

Att välja hjärtats väg just detta år är ingen slump! Det kräver mod och kan ibland vara en ensam väg. Denna krokiga, livets väg kanske har tvingat ner dig på knä, tvingat dig att kapitulera och väckt din inre kärlekskrigare till liv och låtit ditt gamla jag dö för att återfödas till det som är din sanna natur. Oavsett om du redan är på denna resan eller har en djup önskan om att påbörja den så är denna kvinnocirkel för dig.


Vad du kan förvänta dig av denna kvinnocirkel:

En trygg, kärleksfull miljö där du kan få support i ditt växande/helande och tillåtelse att vara dig själv fullt ut och möta andra systrar som också valt hjärtats väg, att dela glädje och sorg. En resa mot självkärlek och ditt sanna jag, din inre sanning, din kraft, din glädje och sensualitet.

Vi avslutar med en inre bröllopsceremoni på nymånen den 30/5 där du säger JA till dig själv.

Systerskap Healing cirkel Meditationer med fokus på hjärtat, womb, njutning, sexualitet, din inre sanning, kraften, healing, balansera maskulint/feminint, tacksamhet mm. Rörelse och andning Trumresor Kanalisering Sharing Kvinnotempel med njutning som fokus: bad, oljor, musik.... Inre Bröllops Ceremoni som avslutning.

Ayiana Marie ~ Healer och Prästinna, kommer att vara din guide under denna resan: Jag har under många år dedikerat mig till hjärtats och rosens väg vilket lett till en kraft och styrka inom mig som jag tidigare var lite rädd för. Jag har fått en inbyggd kompass som guidar mig rätt på livets vägar och som är oväderlig. "En stor passion i mitt liv är den feminina energin och systerskapets helande kraft, att inspirera dig att följa ditt hjärta, din inre röst och finna kärleken till dig själv, att möta gamla sår och transformera dessa för att uppleva äkta glädje, balans och hälsa i livet på alla plan"


* Investering: 1.665:- för 5ggr. * Anmälan: sker till: ayiana@soluna

Vill du veta mer? : www.solunaspa.se ayiana@soluna.se eller ring mig på 0760-222 825


Varmt välkommen på denna spännande, helande resa in i dig själv! Med kärlek, Ayiana Marie


댓글


bottom of page