top of page
Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö
Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

OM OSS

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

SOLUNA SPA & WELLNESS

Sedan 1998 har det bedrivits spaverksamhet i våra fantastiska lokaler. Först genom Triangelns Kurbad och senare Sinnliga rum. Under alla år har det varit stort fokus på hållbarhet, kvalité och ekologiska produkter. Vi tycker att det känns väldigt fint att våra vägar flätades samman genom en önskan om att driva verksamheten vidare i samma anda. I detta vackra samarbete föddes Soluna Spa & Wellness.  Vi har lagt ner stor omsorg vid valet av produkter. Våra två märken är svenska, ekologiska och har båda stort hållbarhetstänk i hela deras produktionskedja. Du kan alltid räkna med att du får ekologiska och naturliga produkter med hög kvalité i alla våra behandlingar.

 

SOLUNA betyder sol och måne.

Solens energi som bl.a står för växande, kraft, eld, luft, fokus, glädje, det maskulina, värme, ljus.

Månens energi som bl.a står för vårt inre, vatten, jord, det feminina, omhändertagande, tystnad, vila, mjukhet, flöde, kärlek. Tillsammans i perfekt förening skapar dessa två kraftfulla energier en balans som är nödvändig för att må bra. Denna balans eftersträvar vi i våra behandlingar och för din optimala hälsa.

Transparent .png

Johanna Nilsson

” Mitt mål är alltid att göra mitt bästa för hjälpa och inspirera mina kunder till större välmående i kropp, sinne och själ. Genom detta känner jag att vi tillsammans kan skapa en friskare, gladare och mer kärleksfull värld som är långsiktigt hållbar.”

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Jag har en gedigen utbildning inom hälsa och friskvård samt många års erfarenhet som terapeut. Jag brinner för att hela tiden lära mig mer om kropp, sinne och själ både för mitt eget välmående men även för att kunna hjälpa människor jag möter. Balans är ett nyckelord i livet för mig. Vid olika tillfällen kan vi behöva olika verktyg för att skapa balans. Ofta kan t ex behandlingar av olika slag vara väldigt värdefullt.

 

För mig har fysisk aktivitet alltid varit ett viktigt verktyg. Redan i skolan var idrott favoritämnet och än idag ger fysisk aktivitet mig en otrolig glädje och välgörande känsla. Med tiden har jag utvecklat ett lika stort intresse för sinne och själ samt upptäckt att omvårdnad av dessa också betyder väldigt mycket.

 

Meditation och spirituell utveckling har blivit en viktig del i mitt liv. Idag kan ett hårt träningspass, en meditativ stund eller en välgörande behandling vara precis lika viktiga för att skapa eller upprätthålla mitt välmående. Jag är tacksam för att ha funnit denna bredd och ser många hälsofördelar i detta.

 

I och med mitt breda hälsointresse så har jag även många verktyg som terapeut. Jag jobbar gärna riktigt djupgående och behandlande men även mer mjukt och stillsamt då det behövs. Vilken metod jag än använder försöker jag alltid att vara närvarande och inkännande samt ge det bästa jag har. Jag anser att det finns många vägar att gå för att skapa balans, återhämtning och helande.

 

Jag ser framemot att ta hand om hela dig på bästa vis!

johanna@soluna.se

 

Utbildningar och kurser inom hälsa och friskvård

-Dipl. Massageterapeut, Axelsons

-Cert. Massör, Branschrådet Svensk massage

-Cert. Personligtränare, SAFE

-Spaterapeut, Kerstin Florian

-Wellnesscoach, SCOTT

-Kostrådgivare, SCOTT

-Sivananda Yoga teacher training, 200h RYS, Bahamas Ashram

-Löpcoach, Born to run/Lee Saxby

-Cert. Trailledare, Happy Trail

-Lam Rim Meditation, Kopan Monastary Nepal

-Regndroppsmassage, Young Living

-Koppningsmassage, Susanne Ericsson

-Thoracalmobilisering, Andningsterapi enl. Lotorpsmetoden

-Stark genom klimakteriet, Monika Björn

-Kinesiology Taping, Rehab Tape

-Rosenmetoden (under utbildning)

Ayiana Marie

”Min passion i livet är bl.a att inspirera dig att följa ditt hjärta, din inre röst och finna kärleken till dig själv, att läka gamla sår och att transformera dessa för att därmed uppleva äkta glädje, balans och hälsa i livet på alla plan”

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Auktoriserad cidesco dipl. hud/spa terapeut

Redan som tonåring gjorde jag mina egna hudvårdsprodukter av det som fanns i köket, mitt första yrkesval var givet! Färdigutbildad 1990.

 

Klassisk Homeopat

Att utbilda mig till homeopat och kost & hälsocoach har gjort att jag kan hjälpa och inspirera andra att leva ett liv med god hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt, själsligt och andligt. Jag har i hela mitt liv, så länge jag kan minnas haft en holistisk livssyn.

 

Healer

Under ca 19 år har jag arbetat med Energi medicin bl.a, reiki- theta- ängla- och shamansk healing. Jag arbetar intuitivt och alla klienter är unika, därför blir din behandling unik. Att vandra den shamanska vägen innebär bl.a att hedra allt levande, hedra moder jord, det är en livsväg som berikar mitt liv mycket, kontakten med naturen är djupt helande.

 

Prästinna

Ayiana är mitt andliga prästinne namn. Att säga ja till min inre prästinna var en kraftfull initiering som förändrade hela livet, allt vändes upp och ner och en djupt transformerande resa påbörjades som pågår livet ut. The Sacred Feminine är en stor passion i mitt liv, att tillsammans i cirklar, i dans, i naturen, i ceremoni, i skönhet, glädje, kärlek och systerskap hitta hem i oss själva och i varandra.

 

Jag ser fram emot att möta dig och att dela med mig av min kunskap och mina gåvor!

ayiana@soluna.se

Utbildningar och kurser:

-Cidescodipl. Hudterapeut - BTS Stockholm
-Basmedicin - Thalamus Uppsala
-Klassisk Homeopati - ArcanumSkolan
-Kost & Hälsocoach - Väddö Folkhögskola
-Prästinneutbildning - Priestesses Of The Rose, USA
-Healing utbildningar/kurser:
-Reiki 1 & 2 - Maria Herrera de Ramsby
-Änglahealing - Englagård
-Theta Healing - Liselotte Molander
-Shamansk Healing - Ljusharmoni och Dona Maria Apasa Machuaca, Peru
-Munay-Ki - Ljusharmoni
-Shamanskt årsprogram & Dearmorering - Åsa Kullberg
-Medium utbildning - Englagård
-Oneness university i Indien
-Diverse ledarskapsutbildningar
-Personlig/andlig utveckling - Diverse kurser under drygt 20 år, mina guider och mästare, änglar, kraftdjur, moder jord, min galaktiska familj mm.
-Den absolut bästa utbildningen är livet, mina två barn och mina resor till bl.a Peru, Indien, södra Frankrike och Glastonbury-Avalon.

SOLUNAS ANSTÄLLDA TERAPEUTER

victor.bild.png
Emma bild_edited.jpg

Emma

Victor

Jag är en Medicinsk Massageterapeut som är uppvuxen i Norrland nära Höga Kusten. Naturen ligger mig varmt om hjärtat och jag blir ständigt kär i både kustband, hav, träd och blommor. Musik och natur är två läkande komponenter som hjälper mig att komma i kontakt med mig själv.

 

Jag älskar massage i alla dess former då det är en möjlighet för mig att ge dig tid att komma ner i din kropp igen. Vare sig det är en djupgående eller en lugn och avslappnande behandling så lyssnar jag till dina behov. Hos mig får du möjlighet att komma närmare dig själv, en stund för avslappning och avlastning från det som gör ont i din kropp.

 

Jag ger dig utrymme att låta känslor få flöda fritt för att din kropp ska få en skjuts i att läka sig själv igen, som den är skapt att göra. Våra kroppar är ju så visa och vet mycket om vad vi behöver för att må bra, bara vi vågar lyssna.

 

Jag blir alltid lika glad och varm i hjärtat när jag känner att jag via massage kan hjälpa andra att finna mer kärlek till sig själv. Jag tror att om vi blir duktigare på att se till våra egna behov, ta hand om och älska oss själva så sprider vi denna kärlek på ren autopilot ut till jorden och alla dess invånare.

 

Varmt välkommen, Emma

Efter en 2-årig utbildning från Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar

besitter jag titeln som Medicinsk Massageterapeut. Jag jobbar individuellt med alla och med mitt inlyssnande sätt och mina diverse undersökningar kommer jag ge mina klienter sina personliga, långsiktiga och hållbara mål.

Mina främsta verktyg i yrket är Svensk Klassisk Massage, Triggerpunktsbehandling,  Terapeuttöjning och Fibromassage. Kan även ge rekommendationer kring Träning, Kroppshållning, Ergonomi, Stretch, Kost, Motivationssamtal, Mindfulness mm.

 

Jag som Medicinsk Massageterapeut kommer lägga mitt fokus på helheten för att på bästa möjliga sätt ge den bästa behandlingen till mina klienter. Kommer ge mitt yttersta för att klienterna ska nå sina specifika mål. Det kan handla om att minska stressnivån, bli fri från smärta, eliminera muskelspänningar, minska trötthet, öka sin rörlighet och styrka mm.

 

Jag brinner för allt som har med hälsa och välmående att göra. Både att förebygga men även ta hand om och vårda. Efter många år som dansare har förståelsen av en långsiktig hälsa ökat rejält, både på det fysiska och det psykiska planet. Det viktigaste för mig är att klienterna känner sig prioriterade och att de känner att de vill komma tillbaka, att jag har deras förtroende.

Varmt välkommen att boka din tid hos mig! / Victor

bottom of page