top of page
Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö
Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Healing

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Soluna Spa & Wellness som ligger centralt i Malmö erbjuder olika typer av healingbehandlingar och vi har dessutom lagt in healing i vissa av våra spabehandlingar och ansiktsbehandlingar för att du som aldrig provat healing ska få ett litet smakprov innan du är redo att boka en hel healing behandling.

Healing är ett engelskt ord och kan låta lite mystiskt och flummigt men är en av de äldsta läkeformerna och betyder just ”läkning”. 

Den universella kraften, det högsta ljuset, källan, kristusenergin, eller vad du väljer att kalla den kraft och energi som används vid healing, läker och balanserar fysiska, mentala, känslomässiga och/eller själsliga blockeringar som hindrar dig från att leva fullt ut med god hälsa och i glädje. Healingen går dit den behövs som mest. Som healer är jag enbart en kanal för denna helande energi där jag samarbetar med både mina och dina guider. Du tar emot så mycket som du är redo att ta emot just nu.
 

Energirensning
I denna behandling tar jag bort energier du inte behöver, tunga energier, påverkan från andra människor och entiteter som hindrar ditt flöde, både fysiskt, mentalt, själsligt och andligt. Med hjälp av shamantrumman balanserar jag på cellminnesnivå, dina chakran, din aura, ger healing och fyller på med ny flödande lätt energi. Efter en energirensning känner sig många mycket lättare, som att en tyngd på axlarna försvunnit, mer glädje och livsenergi.
Du ligger på en brits på ryggen under denna behandling.

 

Soulretrieval
Detta är en kraftfull shamansk healing där jag med hjälp av mina guider och min shamantrumman gör en resa för att söka efter själsbitar som ”flugit iväg” vid traumatiska händelser. Jag söker efter ett ursprungligt sår som påverkar ditt liv negativt på olika sätt. När denna själsaspekt hittar tillbaka till dig blir läkandet väldigt mycket lättare och gamla mönster som hela tiden återupprepas trots att du är medveten om dem blir mycket lättare att bryta. Trauman läks lättare. Guiderna ger dig konkreta verktyg för att läka just detta ursprungssår som kan härstamma från detta livet men även andra livstider. Att få tillbaka delar av sig själv som försvunnit av olika orsaker påverkar hela ditt system, kropp, själ och ande. Läkningen fortsätter länge efter denna behandlingen, detta är ett första viktigt steg i din läkningsprocess.
Du ligger på en brits på ryggen under denna behandling, efteråt sätter vi oss och jag berättar vad som kom fram och ger råd och verktyg för fortsatt arbete hemma.

 

Intuitiv healing
Med hjälp av mina och dina guider, änglar, mästare, kraftdjur, galaktiska vänner och det högsta ljuset gör jag en scanning av din fysiska, mentala, själsliga och andliga energikropp. Healingen går exakt dit den behöver gå och du tar emot så mycket som du är redo att ta emot just nu. Jag får budskap från andevärlden och andra dimensioner om dig, din hälsa, din livsväg och vad du ev. behöver göra för förändringar i ditt liv för att leva din högsta potential. Du har möjlighet att ställa frågor efteråt då vi sätter oss och jag berättar vad som kom fram och guidar dig på din fortsatta resa. 
Känner du att du vill gå regelbundet på healing, vilket jag rekommenderar för bästa resultat, finns det klippkort på 3-5 ggr till ett reducerat pris. 
Under healingen ligger du på en brits. 

Varmt Välkommen att boka en gratis konsultation på 15 min. om du har frågor och funderingar!

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

HEALING

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö
bottom of page