top of page
Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö
Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Healing

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Soluna Spa & Wellness som ligger centralt i Malmö erbjuder olika typer av healingbehandlingar och vi har dessutom lagt in healing i vissa av våra spabehandlingar och ansiktsbehandlingar för att du som aldrig provat healing ska få ett litet smakprov innan du är redo att boka en hel healing behandling.

Healing är ett engelskt ord och kan låta lite mystiskt och flummigt men är en av de äldsta läkeformerna och betyder just ”läkning”. 

Den universella kraften, det högsta ljuset, källan, kristusenergin, eller vad du väljer att kalla den kraft och energi som används vid healing, läker och balanserar fysiska, mentala, känslomässiga och/eller själsliga blockeringar som hindrar dig från att leva fullt ut med god hälsa och i glädje. Healingen går dit den behövs som mest. Som healer är jag enbart en kanal för denna helande energi där jag samarbetar med både mina och dina guider. Du tar emot så mycket som du är redo att ta emot just nu.
 

Energirensning
I denna behandling tar jag bort energier du inte behöver, tunga energier, påverkan från andra människor och entiteter som hindrar ditt flöde, både fysiskt, mentalt, själsligt och andligt. Med hjälp av shamantrumman balanserar jag på cellminnesnivå, dina chakran, din aura, ger healing och fyller på med ny flödande lätt energi. Efter en energirensning känner sig många mycket lättare, som att en tyngd på axlarna försvunnit, mer glädje och livsenergi.
Du ligger på en brits på ryggen under denna behandling.

 

Soulretrieval
Detta är en kraftfull shamansk healing där jag med hjälp av mina guider och min shamantrumman gör en resa för att söka efter själsbitar som ”flugit iväg” vid traumatiska händelser. Jag söker efter ett ursprungligt sår som påverkar ditt liv negativt på olika sätt. När denna själsaspekt hittar tillbaka till dig blir läkandet väldigt mycket lättare och gamla mönster som hela tiden återupprepas trots att du är medveten om dem blir mycket lättare att bryta. Trauman läks lättare. Guiderna ger dig konkreta verktyg för att läka just detta ursprungssår som kan härstamma från detta livet men även andra livstider. Att få tillbaka delar av sig själv som försvunnit av olika orsaker påverkar hela ditt system, kropp, själ och ande. Läkningen fortsätter länge efter denna behandlingen, detta är ett första viktigt steg i din läkningsprocess.
Du ligger på en brits på ryggen under denna behandling, efteråt sätter vi oss och jag berättar vad som kom fram och ger råd och verktyg för fortsatt arbete hemma.

 

Intuitiv healing
Med hjälp av mina och dina guider, änglar, mästare, kraftdjur, galaktiska vänner och det högsta ljuset gör jag en scanning av din fysiska, mentala, själsliga och andliga energikropp. Healingen går exakt dit den behöver gå och du tar emot så mycket som du är redo att ta emot just nu. Jag får budskap från andevärlden och andra dimensioner om dig, din hälsa, din livsväg och vad du ev. behöver göra för förändringar i ditt liv för att leva din högsta potential. Du har möjlighet att ställa frågor efteråt då vi sätter oss och jag berättar vad som kom fram och guidar dig på din fortsatta resa. 
Känner du att du vill gå regelbundet på healing, vilket jag rekommenderar för bästa resultat, finns det klippkort på 3-5 ggr till ett reducerat pris. 
Under healingen ligger du på en brits. 

Varmt Välkommen att boka en gratis konsultation på 15 min. om du har frågor och funderingar!

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

HEALING

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö
 • KLASSISKA KUREN  ~ 60/90 min  ~ 875/1300kr
  En klassiker där det värmande badet gör att du slappnar av och massagen blir extra välgörande och djupgående. klassisk rygg/ helkroppsmassage kurbad
 • KURBAD SPECIAL ~ 60/90 min ~ 890/1290kr
  Värmande aromabad i kombination med njutning för både kropp och ansikte är en fantastisk kombination. kurbad med ansiktsspa spa rygg/ helkroppsmassage
 • AROMA SPA  ~ 90 min  ~ 1290kr
  En välgörande helkroppsbehandling där den valda eteriska oljans djupgående effekt påverkar både kropp och själ. scrub kurbad med ansiktsspa spa helkroppsmassage Välj mellan olika oljor beroende på vilken effekt du vill uppnå: Lavendel: lugnande, avslappnande, en smärtlindrare. Citrongräs och rosmarin: uppiggande, energigivande, ökar initiativförmågan.
 • SOLUNA SPA RITUAL  ~ 120 min  ~ 1640kr
  En lugn och lyxig behandling som både ger avslappning och ny energi. scrub kurbad spa helkroppsmassage
 • SOLUNA DIVINE LUX  ~ 150/180 min  ~  2.100/2.490kr
  Vår allra lyxigaste kur med extra allt! För dig som vill unna dig något extra eller som en lyxig present till någon du tycker om. scrub aroma bubbelbad spa helkroppsmassage organic quick fix eller klassisk ansiktsbehandling litet fruktfat ingår
 • HEALING RITUAL  ~ 90min  ~ 1250kr
  En kombination av vattnets och beröringens djupt helande effekt. kurbad healingmassage
 • GUDINNE LYX  ~ 120 min  ~ 1790kr
  Väck din inre gudinna i denna sinnligt, lyxiga och avslappnande behandling med rosens helande feminina energi. En ceremoni i skönhet och tystnad. scrub kurbad med ansiktsspa terapeuten strör rosenblad över dig i badet hel spamassage/healingmassage Ros: för balans och harmoni, stärkande för självkänslan och en hjärtöppnare.
 • DETOX KUREN  ~ 110 min  ~ 1490kr  ~ Kur 3 ggr: 3.800kr
  En djupverkande behandling som hjälper kroppen att rensa bort gifter och slaggprodukter. Denna kur är rening både på energiplanet och en inre rening som med fördel görs som en kur 1g/vecka för att underlätta vid ex fasta och viktnedgång. tång & salt bad, du skrubbar dig själv i badet med tång & salt spamassage med detox oljor shamansk energirensning med trummans helande energi (läs mer under Shamansk healing)
 • ALGKUREN  ~ 90 min  ~ 1290kr
  En näringsrik och utrensande kur full av antioxidanter som ger en riktig boost. alginpackning organic quick fix bad
 • LERKUREN  ~ 90 min  ~  1290kr
  Den mineralrika leran är renande och påskyndar återhämtningen. Perfekt för trötta och ömma muskler. lerinpackning organic quick fix bad
 • SOLUNA DUO  ~ 80 min/140 min  ~  för 2 pers: 1690/2850kr
  En person får sitt kurbad medan den andra får sin valda massagebehandling. Efter en njutbar stund med te och frukt i vår relaxavdelning så väntar ombytta roller. kurbad valfri behandling Välj mellan: Klassisk massage Aromamassage Hot stone massage
 • KURBAD  ~ 30 min  ~ 420/480kr
  Upplev vattnets helande förmåga i kombination med naturens egna råvaror. Tång & havssalt, med detox effekt Aromaterapi, ett bubbelbad med de eteriska oljornas djupgående effekt. Välj mellan olika oljor beroende på vilken effekt du vill uppnå: Lavendel: lugnande, avslappnande, en smärtlindrare. Ros: för balans och harmoni, stärkande för självkänslan och en hjärtöppnare. Citrongräs och rosmarin: uppiggande, energigivande, ökar initiativförmågan.
bottom of page