En strålande fräsch hud är oftast resultatet av en hälsosam livstil och omvårdnad av ditt ansikte, kropp och själ. Soluna Spa & Wellness som ligger centralt i Malmö, erbjuder ett antal olika ansiktsbehandlingar där ”Ansiktsbehandling Classic” är den vanligaste. Det är en bra behandling att börja med om du är osäker på vad du ska boka. Det ingår alltid en hudanalys vid ditt första besök och en rekommendation för hemmavård som du får skriftligt så du kan ta den med dig hem och läsa i lugn och ro.

En ansiktsbehandling är en upplevelse för hela dig, en avslappning för kropp och själ, inte enbart ditt ansikte. Att gå regelbundet på ansiktsbehandling gör att du får en renare, friskare hud med fin lyster som klarar ev. påfrestningar bättre, som ex. sjukdom, stress, hev/uv ljus, kyla, blåst, torr inomhus luft mm.

Vår Cidescodiplomerade Hudterapeut skräddarsyr alltid din behandling efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder ansiktsbehandlingar för alla olika typer av problematik och hudtyper:

  • Acne

  • Oren

  • Ungdomshud

  • Rosacea

  • Känslig/reaktiv hud

  • Rynkor och linjer/mogen hud

  • Trött/livlös hud

  • Solskadad hud

  • Torr

Rätt val av hudvårdsprodukter är viktigt, vi väljer ekologiskt och svenskt, för din hud och för vår miljös skull. 

”Jag har under mina 30 år som hudterapeut sett att många hudproblem skapas p.g.a fel produkter. Väldigt ofta köper kunderna alltför starka produkter som skapar en obalans i huden, eller köper produkter på nätet som inte passar deras hud. Rätt produkter i badrumsskåpet är en bra början för en bra hudhälsa” 


Ayiana Marie
Cidesco dipl. auktoriserad Hudterapeut

Soluna Spa & Wellness använder M Picaut i sina ansiktsbehandlingar. 


M Picaut swedish skincare är en exklusiv hudvårdsserier för ansikte och kropp, det är dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Ingredienserna har en dokumenterad, synbar anti-age effekt som kombinerats med det renaste naturen kan erbjuda. Ekolyx serien vänder sig till både män och kvinnor och är lika naturlig som skönhet ska vara. 


Alla produkter är helt fria från parabener, mineraloljor, sulfater, silikoner, onödigt artificiella utfyllnader och färgämnen.


M Picaut är till 99,9 % veganskt och producerat i Dalarna.
Några exempel på ingredienser: havtorn, avocadoolja, jojobaolja, glykosider, broccoliolja, vild jamsrot, trollhassel, peptider, ceramider, rubin, rosenkvarts, ametist, pärlextrakt, pre- och probiotika, hyaluronsyra.

Några vanliga frågor:

Hur går en ansiktsbehandling till? 
Svar: Det beror på vilken av våra behandlingar du bokar. En klassisk ansiktsbehandling går till såhär: Du får börja med att ta av dig på överkroppen, ta av ev. smycken och lägga dig på en uppvärmd brits. Vi lägger ett täcke på dig för att du inte ska frysa under den 60 minuter långa behandlingen. Hudterapeuten ställer lite frågor om din hud och gör en hudanalys innan behandlingen börjar. Det ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, massage med lyxiga ekooljor i ansikte, dekolletage och axlar/nacke. Ansiktsmask och avslutande serum och kräm. 
Vi anpassar behandlingen efter din hudtyp och ev. hudproblem. 

Hur ofta bör man gå på ansiktsbehandling?
Svar: Det beror helt på om du har några problem med din hud och vad ditt syfte med behandlingen är? regelbundenheten är oftast det som gör skillnaden. Ca 6-8 veckor mellan behandlingarna är lagom. Går man på en kur kommer man oftare, ca 1-2 ggr/ månad. 

Vilken ansiktsbehandling ska jag välja?
Svar: Du kan alltid ringa oss och fråga om råd eller boka en ”Ansiktsbehandling Classic 60 min” första gången eller en ”Rengöring ungdom” om du är 11-19 år. 

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

ANSIKTSBEHANDLINGAR mm

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Vi använder naturliga, ekologiska hudvårdsprodukter med hög kvalitet i alla våra hudvårdsbehandlingar. Vi skräddarsyr din behandling utifrån din hudtyp och dina önskemål. Våra hudterapeuter är auktoriserade för din trygghet.

Läs mer om våra produkter: M. Picaut och Maria Åkerberg

Ansiktsbehandlingar

ANSIKTSBEHANDLING CLASSIC  ~ 60-80 min  ~ 840/940/1040kr


En avslappnande klassisk behandling som skräddarsys efter din hudtyp. * rengöring * peeling * ånga * portömning * massage * ansiktsmask * avslutande serum/olja och kräm.
ANSIKTBEHANDLING DE LUX  ~ 90 min  ~ 1290kr


En lyxig behandling för dig som vill unna dig eller någon du tycker om, det lilla extra! * avslappnande ryggmassage med aroma oljor * rengöring * peeling * ånga * portömning * massage ansikte, dekolletage, nacke, axlar och händer * lyxmask * avslutande serum/olja och kräm.
M. PICAUT SIGNATURBEHANDLING  ~ 60 min  ~ 990kr


En timmes magisk, djupgående ansiktsmassage för maximal effekt och avslappning! Ekolyx produkter, anpassade serum och mask för just din hudtyp. En blandning av flera olika massagetekniker, allt från den gamla tibetanska till den klassiska västerländska. Denna specialmassage ökar cirkulationen i huden och minskar svullnader, lugnar ner nervsystemet och hjälper bl.a till att sänka ett högt blodtryck. Måste upplevas!
RENGÖRING VUXEN  ~ 50 min  ~ 690kr


En djuprengörande behandling för den orena huden. * rengöring * peeling * ånga * portömning * rengörande mask * avslutande serum /olja och kräm
RENGÖRING UNGDOM 11-19 år ~ 50 min  ~  640kr


Ungdomsbehandling för oren/acne hud

* rengöring

* peeling

* ånga

* portömning

* ansiktsmask

* avslutande serum/olja och kräm.

* klippkort 5ggr, få den 5:e behandlingen till halva priset
ANSIKTSBEHANDLING ANTI-AGE ~ 80min  ~ 940kr


Behandlingen för dig som är 40+ kan göras som en kur även för en yngre hud som åldrats i förtid pga sjukdom, stress, solskador etc.

* rengöring

* peeling

* ånga

* portömning

* anti-age massage ansikte, dekolletage, axlar, nacke

*ansiktsmask

* avslutande serum/olja och kräm.
ASKUNGEBEHANDLING  ~ 40 min  ~ 520kr


Detta är behandlingen för dig som vill ge ditt ansikte en snabb, lyxig boost inför en fest, bröllop, studenten mm för en strålande hud full med liv och lyster.

* rengöring

* peeling

* ansiktsmassage

* askungemask

* avslutande serum/olja och kräm.
ANSIKTSBEHANDLING AHA  ~ 30 min  ~ 460 kr


Ansiktsbehandling AHA

* rengöring

* aha serum

* avslutande kräm
ORGANIC QUICK FIX ~ 30 min  ~ 420kr


Som tillval i spabehandlingarna

* rengöring

* peeling

* ansiktsmask

* avslutande serum/olja och kräm
ANSIKTSBEHANDLING & HEALING ~ 90 min ~ 1290kr


En klassisk ansiktsbehandling som skräddarsys efter din hudtyp och önskemål. I denna behandling får du både en behandlande, skön Ansiktsbehandling Classic och en avslappnande, djupgående Healing (läs mer under Healing). * intuitiv healing för hela dig, fysiskt, mentalt, själsligt och andligt * rengöring * peeling * ånga * portömning * ansiktsmassage * ansiktsmask * avslutande serum och kräm.