top of page

En strålande fräsch hud är oftast resultatet av en hälsosam livstil och omvårdnad av ditt ansikte, kropp och själ. Soluna Spa & Wellness som ligger centralt i Malmö, erbjuder ett antal olika ansiktsbehandlingar där ”Ansiktsbehandling Classic” är den vanligaste. Det är en bra behandling att börja med om du är osäker på vad du ska boka. Det ingår alltid en hudanalys vid ditt första besök och en rekommendation för hemmavård som du får skriftligt så du kan ta den med dig hem och läsa i lugn och ro.

En ansiktsbehandling är en upplevelse för hela dig, en avslappning för kropp och själ, inte enbart ditt ansikte. Att gå regelbundet på ansiktsbehandling gör att du får en renare, friskare hud med fin lyster som klarar ev. påfrestningar bättre, som ex. sjukdom, stress, hev/uv ljus, kyla, blåst, torr inomhus luft mm.

Vår Cidescodiplomerade Hudterapeut skräddarsyr alltid din behandling efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder ansiktsbehandlingar för alla olika typer av problematik och hudtyper:

 • Acne

 • Oren

 • Ungdomshud

 • Rosacea

 • Känslig/reaktiv hud

 • Rynkor och linjer/mogen hud

 • Trött/livlös hud

 • Solskadad hud

 • Torr

Rätt val av hudvårdsprodukter är viktigt, vi väljer ekologiskt och svenskt, för din hud och för vår miljös skull. 

”Jag har under mina 30 år som hudterapeut sett att många hudproblem skapas p.g.a fel produkter. Väldigt ofta köper kunderna alltför starka produkter som skapar en obalans i huden, eller köper produkter på nätet som inte passar deras hud. Rätt produkter i badrumsskåpet är en bra början för en bra hudhälsa” 


Ayiana Marie
Cidesco dipl. auktoriserad Hudterapeut

Soluna Spa & Wellness använder M Picaut i sina ansiktsbehandlingar. 


M Picaut swedish skincare är en exklusiv hudvårdsserier för ansikte och kropp, det är dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Ingredienserna har en dokumenterad, synbar anti-age effekt som kombinerats med det renaste naturen kan erbjuda. Ekolyx serien vänder sig till både män och kvinnor och är lika naturlig som skönhet ska vara. 


Alla produkter är helt fria från parabener, mineraloljor, sulfater, silikoner, onödigt artificiella utfyllnader och färgämnen.


M Picaut är till 99,9 % veganskt och producerat i Dalarna.
Några exempel på ingredienser: havtorn, avocadoolja, jojobaolja, glykosider, broccoliolja, vild jamsrot, trollhassel, peptider, ceramider, rubin, rosenkvarts, ametist, pärlextrakt, pre- och probiotika, hyaluronsyra.

Några vanliga frågor:

Hur går en ansiktsbehandling till? 
Svar: Det beror på vilken av våra behandlingar du bokar. En klassisk ansiktsbehandling går till såhär: Du får börja med att ta av dig på överkroppen, ta av ev. smycken och lägga dig på en uppvärmd brits. Vi lägger ett täcke på dig för att du inte ska frysa under den 60 minuter långa behandlingen. Hudterapeuten ställer lite frågor om din hud och gör en hudanalys innan behandlingen börjar. Det ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, massage med lyxiga ekooljor i ansikte, dekolletage och axlar/nacke. Ansiktsmask och avslutande serum och kräm. 
Vi anpassar behandlingen efter din hudtyp och ev. hudproblem. 

Hur ofta bör man gå på ansiktsbehandling?
Svar: Det beror helt på om du har några problem med din hud och vad ditt syfte med behandlingen är? regelbundenheten är oftast det som gör skillnaden. Ca 6-8 veckor mellan behandlingarna är lagom. Går man på en kur kommer man oftare, ca 1-2 ggr/ månad. 

Vilken ansiktsbehandling ska jag välja?
Svar: Du kan alltid ringa oss och fråga om råd eller boka en ”Ansiktsbehandling Classic 60 min” första gången eller en ”Rengöring ungdom” om du är 11-19 år. 

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

ANSIKTSBEHANDLINGAR mm

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Vi använder naturliga, ekologiska hudvårdsprodukter med hög kvalitet i alla våra hudvårdsbehandlingar. Vi skräddarsyr din behandling utifrån din hudtyp och dina önskemål. Våra hudterapeuter är auktoriserade för din trygghet.

Läs mer om våra produkter: M. Picaut och Maria Åkerberg

 • KLASSISKA KUREN  ~ 60/90 min  ~ 875/1300kr
  En klassiker där det värmande badet gör att du slappnar av och massagen blir extra välgörande och djupgående. klassisk rygg/ helkroppsmassage kurbad
 • KURBAD SPECIAL ~ 60/90 min ~ 890/1290kr
  Värmande aromabad i kombination med njutning för både kropp och ansikte är en fantastisk kombination. kurbad med ansiktsspa spa rygg/ helkroppsmassage
 • AROMA SPA  ~ 90 min  ~ 1290kr
  En välgörande helkroppsbehandling där den valda eteriska oljans djupgående effekt påverkar både kropp och själ. scrub kurbad med ansiktsspa spa helkroppsmassage Välj mellan olika oljor beroende på vilken effekt du vill uppnå: Lavendel: lugnande, avslappnande, en smärtlindrare. Citrongräs och rosmarin: uppiggande, energigivande, ökar initiativförmågan.
 • SOLUNA SPA RITUAL  ~ 120 min  ~ 1640kr
  En lugn och lyxig behandling som både ger avslappning och ny energi. scrub kurbad spa helkroppsmassage
 • SOLUNA DIVINE LUX  ~ 150/180 min  ~  2.100/2.490kr
  Vår allra lyxigaste kur med extra allt! För dig som vill unna dig något extra eller som en lyxig present till någon du tycker om. scrub aroma bubbelbad spa helkroppsmassage organic quick fix eller klassisk ansiktsbehandling litet fruktfat ingår
 • HEALING RITUAL  ~ 90min  ~ 1250kr
  En kombination av vattnets och beröringens djupt helande effekt. kurbad healingmassage
 • GUDINNE LYX  ~ 120 min  ~ 1790kr
  Väck din inre gudinna i denna sinnligt, lyxiga och avslappnande behandling med rosens helande feminina energi. En ceremoni i skönhet och tystnad. scrub kurbad med ansiktsspa terapeuten strör rosenblad över dig i badet hel spamassage/healingmassage Ros: för balans och harmoni, stärkande för självkänslan och en hjärtöppnare.
 • DETOX KUREN  ~ 110 min  ~ 1490kr  ~ Kur 3 ggr: 3.800kr
  En djupverkande behandling som hjälper kroppen att rensa bort gifter och slaggprodukter. Denna kur är rening både på energiplanet och en inre rening som med fördel görs som en kur 1g/vecka för att underlätta vid ex fasta och viktnedgång. tång & salt bad, du skrubbar dig själv i badet med tång & salt spamassage med detox oljor shamansk energirensning med trummans helande energi (läs mer under Shamansk healing)
 • ALGKUREN  ~ 90 min  ~ 1290kr
  En näringsrik och utrensande kur full av antioxidanter som ger en riktig boost. alginpackning organic quick fix bad
 • LERKUREN  ~ 90 min  ~  1290kr
  Den mineralrika leran är renande och påskyndar återhämtningen. Perfekt för trötta och ömma muskler. lerinpackning organic quick fix bad
 • SOLUNA DUO  ~ 80 min/140 min  ~  för 2 pers: 1690/2850kr
  En person får sitt kurbad medan den andra får sin valda massagebehandling. Efter en njutbar stund med te och frukt i vår relaxavdelning så väntar ombytta roller. kurbad valfri behandling Välj mellan: Klassisk massage Aromamassage Hot stone massage
 • KURBAD  ~ 30 min  ~ 420/480kr
  Upplev vattnets helande förmåga i kombination med naturens egna råvaror. Tång & havssalt, med detox effekt Aromaterapi, ett bubbelbad med de eteriska oljornas djupgående effekt. Välj mellan olika oljor beroende på vilken effekt du vill uppnå: Lavendel: lugnande, avslappnande, en smärtlindrare. Ros: för balans och harmoni, stärkande för självkänslan och en hjärtöppnare. Citrongräs och rosmarin: uppiggande, energigivande, ökar initiativförmågan.
bottom of page