top of page
Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö
Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Spabehandlingar

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Ordet SPA kommer från latinets ”salus per aqua” och betyder hälsa genom vatten. Spabehandlingar och framför allt varma bad har en lång historia. Redan under antika Grekland och romartiden användes termiska bad och på 1700-talet hade kurorter med spabehandlingar en riktig storhetstid. Människor från alla samhällsklasser kom för att få behandlingar och bada i de hälsosamma termalbaden från varma källor.

Även här i våra lokaler i centrala Malmö finns det en spahistorik. Sedan 1998 har det bedrivits spaverksamhet i våra fantastiska lokaler så det har hunnit bli över 20 år nu. Först genom Triangelns Kurbad och senare Sinnliga rum. Nu är vi på Soluna Spa och Wellness väldigt glada över att föra denna helande tradition vidare.

Vad är en spabehandling? Egentligen ska en traditionell spabehandling innehålla vatten. I stort sätt alla våra spabehandlingar innehåller någon typ av välgörande bad. Det finns några undantag men vad som är gemensamt för dessa behandlingarna är att de består av flera moment.
Olika kombinationer av välgörande moment byggs samman till en njutbar spaupplevelse. En spabehandling kan vara allt från en halvtimmas bad till flera timmars spaupplevelse. 
Vill man dela en spaupplevelse med någon man håller kär så har vi även duobehandlingar. 

 

Exempel på vanliga moment som kan ingå i en spabehandling är:


Kurbad – Varma bad där vi tillsätter utrensande havsalt samt välgörande aromaoljor eller tång. Det är värmande, utrensande samt en bra förberedelse inför flera andra moment i en behandling.


Massage – En uppmjukande och avslappnande behandling av kroppens mjukdelar som muskler och vävnader. I de allra flesta spabehandlingar där det ingår massage så är det en lite mjukare spamassage men i några spabehandlingar erbjuder vi även behandlande klassisk massage. 


Kroppsskrubb/peeling – Kroppsskrubb är en renande och cirkulationsökande behandling som tar bort döda hudceller. Din hud blir mjuk, fräsch och får en ny lyster. 


Inpackning – Med välgörande, utrensande och återfuktande produkter som t ex alger eller lera packas du in som en liten kokong. Produkterna får därefter verka en stund så att de går in på djupet och ger en hälsofrämjande effekt.


Ansiktsbehandling – Det finns olika typer av ansiktsvård i våra spabehandlingar. Står det ”Ansiktsspa” så är det en kortare avslappnade behandling som ofta utförs när du ligger i badet. ”Organic quick fix” som ingår i många av våra spabehandlingar är en enkel men allmänt välgörande ansiktsbehandling. I vissa spabehandlingar ingår en klassisk ansiktsbehandling och detta är då en riktig ansiktsbehandling som skräddarsys efter din hudtyp och dina behov.

I alla våra spabehandlingar använder vi oss av produkter från antingen Maria Åkerberg eller M Picaut. Båda dessa märken är svenska och ekologiska. De har stort hållbarhetstänk i hela produktionskedjan samt högkvalitativa råvaror som är effektiva och ger otroligt fina resultat.

 Mer information om alla våra spabehandlingar finner du i behandlingsmenyn. 
Kom och låt dig omfamnas av en stunds njutning i en spabehandling!

 

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

SPABEHANDLINGAR

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö
Spabehandlingar
bottom of page