top of page
Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

ÖVRIGA TERAPEUTER

ÖVRIGA TERAPEUTER

Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

Kraniosakral terapi - Fredrik Niclasen

 

”Välkommen till en varsam grundande behandling i stillhet som balanserar nervsystemet och bidrar till läkning på djupet.”

Kraniosakral terapi är en mjuk och stillsam behandlingsform som hjälper både på det fysiska, emotionella och spirituella planet. Behandlingen ger en väldigt lugnande effekt på nervsystemet med större klarhet och en grundande känsla. Vanliga anledningar folk söker sig till denna behandlingsform är utmattning och stressproblem, nack och ryggbesvär, kronisk smärta, migrän/huvudvärk, matsmältningsproblem, ångest och depression m.m.

Läs mer på www.conscioustouch.se

Hemsida: www.conscioustouch.se

Boka behandling via mail: info@conscioustouch.se

Telefon: 0709-534843

Hanna.jpg

Massör & kroppsterapeut - Hanna Rosendahl

 

Jag brinner för att ge smärtlindring och avslappning, och har många tekniker att använda mig av för att facilitera detta, såsom kroppsterapi, klassisk svensk massage, cupping-massage och gua sha-terapi. Inte sällan guidar jag dig på en inre resa i dig själv. På andra sidan väntar avslappningen, lättnaden och kanske insikten. Fokuset är att stödja dig och din kropp att finna balans och självläkning. Mina behandlingar adresserar sådant som stress, ont i ryggen, känslan av att vara ledsen och överväldigad, stelhet i länden, en gammal skada som inte ger med sig, återkommande huvudvärk eller migrän, trötthet, disconnection mellan kropp och sinne, känslan av att vara ogrundad, tung och ömmande gravidkropp och många andra, individuella scenarion.

Mötet med dig som klient är unikt och jag sörjer för att skapa en trygg plats för dig att landa på. Du kommer som du är och tystnadsplikten innebär att allt du delar, stannar mellan oss. Jag möter dig med intresse, nyfikenhet och empati.
För att finna balans och lyckas behålla den, tittar jag alltid på helheten. Som terapeut kan jag stödja dig och din kropp att finna balans och på så sätt optimera din kropps självläkande förmåga.

 

Låt oss finna Din balans tillsammans!

Jag ser framemot att möta dig!

 

Utbildningar och kurser

 

  • Certifierad Totum kroppsterapeut

  • Diplomerad massör

  • Mini-kurser i cupping - och gua sha-massage, gravidmassage, käke,-nacke,-hals-behandling

  • 2 dagars kurs i massageterapi för problematik gällande axelled, armbågsled och handled


Läs mer på https://hannarosendahl.se

Boka din tid här: https://hannarosendahl.bokadirekt.se

hello.hannarosendahl@gmail.com

0703- 48 68 56

Andra länkar: https://linktr.ee/hannarosendahl

Foto Eva-Lotta_edited.jpg

Soulcoaching, Soulhealing & Coaching Mindfulness -

Eva-Lotta Runfors

Soulcoaching för dig som längtar efter djupare kontakt med och att leva mer från ditt spirituella hjärta. Coachingen genomsyras av full närvaro och stillhet där vi utforskar vad som är viktigt på riktigt för dig. Meditation och andningsövningar ingår. Du blir mött från ett själsligt helhetsperspektiv där det som behöver lyftas upp till ytan som står i vägen för inre frid får lov att finnas och transformeras.
Soulhealing för dig som längtar efter inre ro och stillhet och att slappna av riktigt på djupet.

Bra vid oro, sömnproblem, stress, smärta, svåra utmaningar eller livsförändringar. Du balanseras på alla plan, fysiskt, emotionellt,

mentalt, energimässigt och själsligt.
Coaching Mindfulness för dig som har svårt att slappna av, känner oro eller olika stress symptom. Det ingår, förutom coachsamtalet, vägledd meditation och andningsövningar. Du får bra verktyg för att hantera distraktioner och stress i vardagen.

Det sägs att den längsta resan vi kan göra är den från huvudet till hjärtat. Det är där mitt fokus ligger. Jag har gjort en lång och djup andlig resa sen 2004 genom olika livskriser och med olika andliga lärare och traditioner. Längtar än mer efter att fortsätta dela med mig av det livet och dess utmaningar lärt mig. Har sedan 2006 jobbat i mitt företag

NYTT FOKUS jobbat coaching, healing, mindfulness och yoga med många öppna och nyfikna människor, både privatpersoner och på en mängd olika företag.

Varmt välkommen!

Kontakt:
https://nyttfokus.se/privat/#coaching-healing
Tel: 0705-29 16 42  

Mail: eva-lotta@nyttfokus.se
Boka:
https://nyttfokus.se/kontakt/

IMG_8831.JPG

Zonterapeut - Edita Juchneviciute

 

Zonterapi, Zonterapi för gravida, Access bars, Akupressur, Bach terapi, Reiki, Reflexology lymph drainage.

Jag älskar att inspirera och hjälpa mina medmänniskor att skapa bättre hälsa och välbefinnande och att göra små steg i hälsofrämjande förändringar. Har även ett stort intresse för kost och livsstil. Naturmedicin har också alltid varit en stor del av hela mitt liv. Redan som liten fick jag ta del av kunskap om naturens läkande kraft som förvaltades av både min mormor och mamma.

Every breath we take, every step we make, can be filled with peace, joy and serenity.” -Thich Nhat Hanh

Kontakt:

edita@harmonioasen.com

0708- 94 67 16

Boka behandling: https://www.bokadirekt.se/harmoni%20oasen/var

bottom of page