top of page
Soluna Spa & Wellness, oas för inre harmoni vid Triangeln i Malmö

ÖVRIGA TERAPEUTER

ÖVRIGA TERAPEUTER

Hanna.jpg

Massör & Totum kroppsterapeut - Hanna Rosendahl

 

Jag brinner för att ge smärtlindring och avslappning och inte sällan guidar jag dig på en inre resa. Fokuset är på att stödja dig och din kropp att finna balans och självläkning.

Mötet med dig som klient är unikt och jag sörjer för att skapa en trygg plats för dig att landa på. Jag möter dig med intresse, nyfikenhet och empati. För att finna balans och lyckas behålla den, tittar jag alltid på helheten. Jag erbjuder:

Djupgående massage, behandlande ryggmassage, Totum kroppsterapi, massage till gravida, cuppingmassage, käke,- nacke-, hals-massage, massage mot huvudvärk & avslappningsmassage

Låt oss finna Din balans tillsammans!

Jag ser framemot att möta dig och finns här på Soluna

måndagar 10.30-18.00 & tisdagar 10.30-16.30


Läs mer på https://hannarosendahl.se

Boka din tid här: https://hannarosendahl.bokadirekt.se

Kontakt: hello.hannarosendahl@gmail.com

Alla mina länkar: https://linktr.ee/hannarosendahl

Foto Eva-Lotta_edited.jpg

Soulcoaching, Soulhealing & Coaching Mindfulness -

Eva-Lotta Runfors

Soulcoaching för dig som längtar efter djupare kontakt med och att leva mer från ditt spirituella hjärta. Coachingen genomsyras av full närvaro och stillhet där vi utforskar vad som är viktigt på riktigt för dig. Meditation och andningsövningar ingår. Du blir mött från ett själsligt helhetsperspektiv där det som behöver lyftas upp till ytan som står i vägen för inre frid får lov att finnas och transformeras.
Soulhealing för dig som längtar efter inre ro och stillhet och att slappna av riktigt på djupet.

Bra vid oro, sömnproblem, stress, smärta, svåra utmaningar eller livsförändringar. Du balanseras på alla plan, fysiskt, emotionellt,

mentalt, energimässigt och själsligt.
Coaching Mindfulness för dig som har svårt att slappna av, känner oro eller olika stress symptom. Det ingår, förutom coachsamtalet, vägledd meditation och andningsövningar. Du får bra verktyg för att hantera distraktioner och stress i vardagen.

Det sägs att den längsta resan vi kan göra är den från huvudet till hjärtat. Det är där mitt fokus ligger. Jag har gjort en lång och djup andlig resa sen 2004 genom olika livskriser och med olika andliga lärare och traditioner. Längtar än mer efter att fortsätta dela med mig av det livet och dess utmaningar lärt mig. Har sedan 2006 jobbat i mitt företag

NYTT FOKUS jobbat coaching, healing, mindfulness och yoga med många öppna och nyfikna människor, både privatpersoner och på en mängd olika företag.

Varmt välkommen!

Kontakt:
https://nyttfokus.se/privat/#coaching-healing
Tel: 0705-29 16 42  

Mail: eva-lotta@nyttfokus.se
Boka:
https://nyttfokus.se/kontakt/

Kristin Montagu-Evans _kristin terapi.jpeg

Holistisk samtalsterapi & Access Bars - Kristin Montagu-Evans

 

Holistisk samtalsterapi:

Genom samtalsterapi och kraftfull vägledning vill jag stötta just DIG att skapa en tillvaro som känns mer meningsfull, livsbejakande och autentisk - vad det än innebär för just dig. 

Det kan tex röra sig om ett konkret problem som du upplever, en känslomässigt utmanande situation som du har svårt att navigera i eller en molande känsla av att sitta fast. 

Hos mig handlar det om att hitta in till det som är äkta och sant för just dig, få perspektiv och förändra energin.

Jag utgår från den existentiella & psykodynamiska läran och jag väver in element av guidade meditationer och kraftfulla övningar. Jag är utbildad samtalsterapeut med specialisering i parterapi och familjeterapi. 

Min önskan är att våra samtal ska fungera som en varm hand på din rygg när livet känns rörigt, när du står mitt i en förändring eller när känslorna och tankarna tar över. 

Access Bars: 

Access Bars är en djupt avslappnande och utrensande energibehandling som innebär att 32 olika punkter (Bars) på huvudet och ansiktet får en lätt och mjuk beröring. Punkterna kan ses som hållare som binder tankar, känslor och idéer. Områden som det rör kan tex vara glädje, medvetenhet, läkning, lugn, åldrande, tid, kontroll, pengar, kreativitet, kroppen, sexualitet. Dessa hållare skapar åsikter och dömande som inte tillåter dig att vara fri i livet.

Du kan ta emot bars i tystnad eller med samtal och vägledning. Behandlingen sker på massagebänk bland mjuka kuddar och filtar. Du har alla kläder på dig under hela behandlingen. 

Access Bars är för dig som längtar efter:

  • - Minskad oro och stress

  • - Tysta tankebruset & ältande

  • - Få djupare sömn

  • - Ökat välmående

  • - Ny energi och ork

  • - Lätta på spänningar i kroppen

  • - Djup avslappning

  • - Att ta emot omsorg och läkning på ett djupare plan

Kontakt:

kristin@beyondtherapy.se

0706948402

www.beyondtherapy.se

bottom of page